søndag 11. mars 2007

Ny bil

Tirsdag kveld bestemte vi oss: vi ville kjøpe ny bil, i den litt løst definerte prisklassen 30000-375000. Vi ønsket oss god plass. Onsdag morgen fant Leikny en annonse i BT, samme ettermiddag prøvekjørte vi, og torsdag kl 17 fant overdragelsen sted. Det ble i nedre ende av prisområdet vi hadde sett oss ut: 30000. (Klikk på et bilde for full størrelse!)
Toyota Hiace modell 1990, lang og høy med dieselmotor, kilometerstand 248500, godkjent september 06, registerreim skiftet på 210000. Den har fem dører, ståhøyde innvendig, og takluke. Malt i HSDs farger og mønster, og står godt til Askøybussene. En og annen bussjåfør vil nok hilse kollegialt, før han eventuelt oppdager at Tide-logoen mangler.
Bilen var opprinnelig en buss brukt på sykehjemmet Frieda Fasmers Minne, og var da registrert for 11 personer, inklusive en rullestol. Rullestolheisen og halvparten av setene ble skrudd løs av forrige eier, forøvrig en veteranbilentusiast. Nå er bilen registrert som personbil for fører og åtte passasjerer. Vi ønsker å montere to, tre eller fire av de løse setene bak i bilen, i tillegg til de fem som allerede er på plass. På bildet ser du fire av de løse setene; de tre i forgrunnen sitter fast. Legg også merke til brisken til høyre på bildet, den kan slås ned og tjene til seng i et knipetak.
Kaffekoppen fulgte ikke med.. Salgsmelding sendt inn, forsikring ordnet, Autopassbrikke montert, veiavgift betalt, diesel fylt, familie, venner og bekjente varslet. Ramo: "velli bra den bil!"

1 kommentar:

Unknown sa...

Gratulerer med dagen, bloggen og bussen! 1 Kor 15:58 Derfor, mine kjære søsken, stå fast og urokkelig. Arbeid raust og rikelig for Herren! For dere vet at i Herren er ikke deres strev forgjeves.